Tuesday, March 24, 2009

Berita Sedeyy....

Kat dahi tu pun ada kesan sket.... sian kan?? :(

tgh nangis pun dia sempat posing.... pantang nmpak camera



Kesan darah kat baju Zara masa jatuh malam tu

Jumaat, 20.3.09 : Tak Planning pun nak gi umah Kamariana untuk majlis nikah dia. Magrib tu baru dapat idea,pinjam kereta adik ipar nk pegi. Tp Zara bagi hint yang dia tak nak pegi... dua kali dia jatuh masa aku tgh bersiap nak pegi.... Sedey betul.... :(


So, aku pun cancelled la plan nak gi umah pengantin.... Tp ahad tu, dapat gak jumpa yana. Comey yana dgn baju pengantin dia... berseri2.... Mak pengantin pun.. senyum lebar dapat menantu sulong... Pandai betul mak pengantin simpan rahsia.... Yang geram nyer battery hp aku bleh kong plak ahad tu... x dapat ambik gambar nak upload dalam blog....
Frustnyer.....


No comments:

Post a Comment