Monday, March 30, 2009

MinGGu LePaS dan Hari ni...

ni la dunia aku selama 8 jam.... huhu..

Minggu lepas macam2 yang berlaku... (macam2 adaaa....). Bufday kak gee....pengantin dan mak pengantin naik keje... kerja makin bertambah.... Cerita tentang 2 org 'Kawan Lama' dan yang paling bermakna my 2nd Anniversary dan semalam Zara genap setahun 3 bulan....



Teringat tentang niat aku yang dulu. Bila Zara pandai Berjalan nak bawa pulut kuning kat office. So, semalam pagi2 bawak nenek Zara gi Pasar beli barang. Rendang ngan pulut tu Husband aku & mak mertua yang masak malam tadi. Pagi tadi bangun nak gi keje dia kate dah siap packing dah... hehehe....

Untuk Kak Gee.. Happy Bufday Kak... Hope akak dan keluarga dimurahkan rezeki dan kehidupan harian sentiasa di berkati. Amiinn....



Untuk pengantin dan mak pengantin.. selamat bertugas balik. Woo.. susah woo korang xder. Nak tertanggal kaki aku turun naik boardroom.



Untuk 2 orang kawan lama.... (kalau la korang bukak blog aku ni...) "No One Can Call Back Yesterday and Yesterday Will Not Be Called Again". Yang berlaku anggaplah satu pengalaman dan pengajaran. Jangan ulangi kesilapan yang kita dah tahu salahnya. Aku pun akan berusaha untuk buat yang terbaik demi untuk keluarga tersayang...



my family


ni untuk kak ct sue.. huhu... x siap lagi puzzle ni kak.... Ptg kang kol 5 siap la ni...


ni pulut kuning ngan rendang yg aku bawak hari ni kat office utk kawan2.... (tQ abg...)



ni mak pengantin yang demam hari ni... tp sib baik dtg... kalau x mati wooo...


Happy bufday kak gee.... apa kat dalam kotak tu???


Tu dgn hadiah dari kak saied... (naik senget kepala org botak tu tgok...haha)

Ni tgh fikir nak jual apa untuk Open Day bulan depan... Agak2 la kan apa yang laku masa open day tu nanti.. Kak Saied kate nak jual air... OK jugak kan??!!... K lahh.. nak sambung keje. Tgok lah meja aku skrang yang dah tak sekemas dulu... adess.... bnyak nyer keje. Tp sempat lagi update blog tu... hehehe... Layaaannn...