Wednesday, March 25, 2009

TAG from Exa_bella

Aduss... X penah kene TAG nih.... Cam nak jawab soklan pekse... Nape x bagi soklan yang leh jawab guna dadu... Dulu masa sekolah guna dadu dam ular tu jerk... Sib baik jaga tipon arini.. leh la jawab TAG exa...

Soklan 1 :
If u can have a dream to come true, what would it be ?

My answer is ... Nak dapat duit bnyak2... beli umah.. beli kete.. bagi mak ayah sket..(dorang tgh plan nak gi Haji lagi tu....) Wat investment sket.... pahtu balance wat saving... (bestnyerrr....hehhe....)

Soklan 2:
What would u do with a billion dollars ?

Dah jawab dah kat atas tu....

Soklan 3:
How would u see yourself in ten years time ?

errrmmm..... jadik dekan kat UNIKL MFI kot... Haaa..... korang2 ni hari2 aku bagi TAG. Pahtu kene jawab 10 soklan dalam masa setengah jam jer... Sape lambat habislah markah Appraisal korang aku tolak.... hahahha (coz i'm the boss....)

Soklan 4:
What's the first thing u do when u wake up ?

Make sure Zara ada kat sebelah & give her morning kisses... mmmuaahhhss.....

Soklan 5:
Name a friend whose name starts with the letter "F".

hehe... aku xleh tgok jawapan puteri bongsu bile jawab soklan ni.... hancuss...!!

My answer is ......Faezah FJ.... Faizal Ricoh Printroom... Fauziah Account.... Furiz Purchasing.... Fatimah Hem's.... Cukup ar tu... (semua kat MFI tau....)

Soklan 6:
Why did u answer & post this ?

Lorr... Dah tnyer kene la jawab... btol tak??? So... jaga2 Exa n korang2 ni semua.... ti nolie TAG suruh kire berapa biji mesin photostat kat MFI ni.... huarr huarr huarr....

Adios..

2 comments:

  1. mak aiiiii nk jadi dekan. jgn lupa ambik akak jadi secretary.hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe... Nanti akak Demand gaji... sbb masa tu akak dah jd DATIN.... mahal nak bayar gaji datin ni... hua hua hua..

    ReplyDelete