Monday, April 13, 2009

adusss TAG lagi... (Lin Version)

Happy Friend's day.... mmuahhhsss to all...




Adess.... Kena Tag Lagi. Tapi xper... arini tak la BZ sangat. Dah siapkan keje pagi2 tadi untuk luangkan masa ptg ni jawab TAG Lin..



Tempat kerja pertama yang korang kerja mula2 dulu..

Kat WARTA Segamat. Masa tu tgh tunggu result SPM. Aku jadik Cashier kat situ... huhu... bnyak kenangan beb. Sebab tu aku rasa Warta Bangi ni tak sama macam Warta kat Segamat. Hehe... Tp Warta kat Segamat dah lama tutup dah.. Tah dah jadik apa tah bangunan tu. Ti balik kampung aku gi check....



Dekat mana korang dating dengan pakwe kali pertama dulu ekk tak semestinya dengan husband yang sekarang maybe ex boyfren ke...

hehehe...Ni masa 1st dating dgn Husband aku. Masa tu aku takut giler beb. Ada ker dia bawak aku lalu kat semak2. Dah la malam... gelap gelita plak jalan tu.... Aku tawakal jer masa tu.. Teringat semua pesanan mak. "jgn ikut org yg kite tak kenal"... Rupanya dia nak bawak aku gi makan kat Tasik Idaman. Kan ker jalan nak masuk tempat tu gelap gelita. Sekarang ni jer baru ada lampu.. Ceehhh... Bile dah lama kawan, dia bantai gelak kan aku bile flash back... Dia kate masa tu muka aku pucat giler... hehhe....




Perasaan anda sekarang(apa saja yg terlintas kat hati korang sekarang)

Penat & Letih woo... baru pah spotcheck cafe nih....


Nama bos korang di tempat kerja lama sebelum unikl

En. Jamil... (tgh buat apa dia skrg ni erk??? Lama betul x jumpa dia...).




Nama cikgu disiplin sekolah anda dulu tak kisah la menengah ke rendah (he he he mencabar ni)

Cikgu Zulkifli. Ni cikgu disiplin masa aku kat Sekolah Tinggi Segamat. (huhu.. aku leh ingat lagi la Lin... kire memory aku ni tip top la ni.... 18Gig.. hahahaha..)



Cikgu @ Ustazah yang paling garang kat sekolah dulu yang mana korang boleh ingat sampai sekarang

Ustaz Mahmod.... Ni masa aku sekolah rendah dulu. Dia kalau marah sapa2 tak buat keje sekolah.. dia ketuk kepala dengan Cincin dia. Batu cincin dia pla makkk aiii... besar betul... Tp aku x penah kene la... sbb aku kwn baik anak dia....



stress tak korang jawab tag dari aku ni...

Tak sterss la... seronok sbb biler teringat kisah lama2 ni... rasa nak sekolah balik jerk.... erkk??!!!



Ok tak Lin?? Baper bintang ko nak bagi ni??...