Thursday, April 9, 2009

Department LunCh 2009 Finance & AdmiN


Hari ni Department Lunch yang pertama untuk 2009. Ms Secretary @ Kak Ina pilih tempat baru. Kat Pullman Hotel, Putrajaya. (Dekat dgn PICC & 5minit jer dari umah aku... huhu..). Hotel ni baru beroperasi 6 bulan yang lepas. Cewaahh.... Cantik betul Hotel ni... Punyer la Syok dok round sampai aku orang paling last naik bas...hehe... So.. kat bawah ni beberapa gambar yang aku rasa menarik untuk aku abadikan dalam blog aku ni...

Tu En. Arip & Acik Enal... Kak saied tu kire kedua last la yang naik masa nak balik tu.... aku la yg paling last... hehehe

opsss.....ni model jer....

Ni la bas kebangaan staff... hehe.. UNIKL MFI... mmuuahh..

Tangga kat hotel tu.. ngeri betul masa nak turun.... takut pecah jer... aku panggil Hotel Kaca la... Sbb kaca di sini sana....hehhe..


Hah... cam tak penah jumpa epal jerk..


Cantik kan deco dia...??!!


Ni dia.. miss HR dgn miss Explorer...opsss!!! hehhe


aku pun x tahu gaya apa yg kak saied buat tu. Gaya lentok ker gaya ngantuk...??


Posse baeeekkkk punyerr..!!


Layannn.... posse versi lentok...

Iklan Nescafe oleh Otai2 MFI. Boss aku tu jer tah buat iklan apa tah...?? hehe


Cantik kan oven dia... kreatif... tu Mr Chef yang buat pizza sedap tu... yummy...!!


Telah di ubah suai oleh kakak aku sorang tu... isskkh isshhk isskkhh ...nama dia biarlah dirahsiakan...


Susunan yang original...

With my boss.. sibuk jerk padel ni tauu.....

Miss Netball @ Kak "eah eah" .... hehhe.. cam lagu dangdut gitue..


Cantik kan lantai dia... tp tak bran aku nak dok kat situ... imagine cam nak pecah jer...


Kat dessert area... masa baru sampai.... Tu kak Gee tu.. laju semacam jer.. leh wat iklan "jgn pandang belakang..."

tah apa tah Ms secretary tu cakap kan???... biar aku bayangkan jap... Mungkin...
"kak Ina : Korang ni, aku suruh naik atas tu jgn nak merayap tmpt lain...degil tau..!!!"
"En Hamdan : Allaa.. relax laa ina... aku naik ar ni...kecoh ar dia ni"
waaaHahahaha.....layannn...
Ni antara "lelaki-lelaki ini" Admin & Finance. Tp ada sorang paling macho kat situ. Ahakss...


Ni Kumpulan penanggah yang bawak hadiah... Tp aku tak tahu la nape boss aku tu. nmpak air sket dah ingat banjir kot. Tu laa.. lama sngat dok UK. hahahha..

Beloved frens...

Miss London.... Bau London ada lagi tu... Baru balik shopping Harrods..


Yea.. yea.. dapat present...


Mama miya... Mixed pasta.....

Giler kentang...Licin beb....!! lapa betul tu....

Huuhh.... terliur...

errmm... Yummy.. yummyy.... sket jerk...???!!

Dessert.... Puding roti ni aku bg 5 bintang. (*****) Mmg sedap....!!

Bunga ni menyambut ketibaan kite orang... hehe..


Eiffel tower @ Menara pisa di Putrajaya... isskkhh ada kerr??

Bleh la kalau nak lepak2 nanti.... cewahh...


Main entrance.. Classic..

So, Makan-makan hari ni memang seronok. To be continue 3 month lagi... Department aku mmg suka gi Makan-makan nih... Leh buat rancangan Makan-makan carik pasal. Hehehe...

*maklumat lanjut/ yg nak lepak2 : korang bukak ar website "Pullman Hotel, Putrajaya"...