Tuesday, April 21, 2009

sweets moments... (click.. click...)


Just nak share sweets moments di awal 2009 ni.. semuanya meninggalkan kenangan yang manis.. cam lolypop.... yummy.. yummy.... Yang baik kita jadikan tauladan.. yang buruk kita jadikan sempadan... cewah...!!!


majlis pertunangan my sister's in law, on 17th January... (sajer nak bitau.. hantaran tu semua aku buat tau...)


Unikl MFI Open Day 2009 on 16 april.. (minggu lepas.. mmg happening...)

Open day tahun ni mmg gempak... x tahu la kenapa.... mungkin sebab gerai Admin & Finance menjadi tumpuan. Ada kak saiedah..mesti la gempak punyer.... Nasib la gerai adik bihun kat depan kite orang tu.... Tapi bleh bagi highest rating for this moments.... Tunggu Open day tahun depan plak...


ni Zara dgn aksi-aksi depan camera.. Leh ar jadik model tudung ekin...


Sejak Zara dah pandai jalan makin letih nak mengejar... Tak yah gi jogging dah... Dok kejar dia jerk... hehehe..... Paling suka melaram dan pantang nmpak camera. Yang tu makcik2 dia yang ajar... control cun jer bile orang nak snap... mmuaahhhsss anak ibu...


Memories with Kak Ana.... Masa last day dia kat MFI.. sedey tau...

Kak ana @ otai kat admin transfer ke Melaka... mungkin nak kan perubahan. Sekarang kan zaman Transformation.... jgn jadik Tansfomers dah la.... hehehe.. all the best to kak ana...!!! (keep in touch k..)


Unikl 5th Convo Committee - Cam kumpulan Nasyid jerk kan...


Kumpulan penanggah boleh... kumpulan nasyid pun bleh... Sakit kaki ooo.... tp mmg best... dapat jumpa dgn member2 campus lain. Kalau tak, dok cakap kat tipon jerk...


Apapun... awal 2009 dah menyimpan bnyak kenangan