Monday, April 20, 2009

Tak sempat beb..

Penattnyerr... Hari ni rasa cam tak larat nak keje jer... Tp sbb nak simpan cuti untuk balik kampung punyer pasal... ku gagahkan jua badan ni ke ofis... Dah la perut pun meragam arini....

Semalam aku sekeluarga ke Pahang untuk majlis pertunangan adik ipar aku.. dengan di dera adik ipar aku buat hantaran last minutes... (tdo kol 2pagi tau...) So, dengan kepandaian yang tak seberapa... menjadik jugak la hantaran tu... kire ada rupa hantaran la... hehe.... (selamat bertunang Eza & Wafi). Majlis pernikahan plak dah ditetapkan bulan June nanti... So, ke Pahang lagi la lepas ni...

On the way balik... dengan badan yang boleh tahan letih.. sempat lagi ke Genting Higlands.. hehe... cam 'Drive thru' gitue... saja jer lepak2... dok bergambar-gambar sakan... gi makan.. dan terus bertolak balik pukul 7.00 ptg tu.. Ngam2 sampai umah kol 9.00 malam.. (sib baik sempat tgok Merlin) Letih wooo badan.... Anak aku yang syok sangat kat sana. Ramai peminat dok ambik gambar dia bile tgok aksi dia yang suka bergaya depan camera... (hehehe anak ibu....)


antara aksi-aksi candid masa benti kat R&R

ni kereta-kereta 'F1' yang terlibat dalam misi pertunangan semalam
*Perdana x join.. di beri cuti untuk berehat husband aku kate... hihi


ni masa acara mneyarung cincin... isskkhh...tingat mas tunag dulu.. ketaq beb..


aksi-aksi Zara my moonlight..

Hari ni gak birthday Hubby aku... (Happy Birthday Abang.... Moga dipanjangkan Umur.. dan Di murahkan rezeki utk kita sekeluarga....ammiiinnn....). Takde surprise la.. sebab lom gaji... extand seminggu lagi la bang.... hehehe...

Plan nak balik kampung hujung bulan ni pun tak jadik atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan.. sedeynyer.... Takper mungkin rezeki nak balik kampung lepas dapat back pay kot... bestnyer..

Nak gi rehat ni... Lama tak update blog ni sbb keje berlambak beb. Adess.... anyway i love my job very much... cadangan nak beralih arah pun akan ku fikirkan berkali-kali sbb announcement yang baru ni... hehe..

*Untuk Putri bungsu.. selamat berehat dan naik keje ti leh karaoke.... (ppeewwiittt..!!!)

*Berita tentang adik Qayyum.. alhamdulilah.. kata Mama Qayyum lepas rawatan ni, ada nmpak perubahan. Dia nmpak nyer semakin sihat...boleh bermain dan berjalan. tapi masih mendapatkan rawatan selama 35hari lagi di HUKM. Moga adik Qayyum bertambah-tambah sihat seperti sediakala hendaknyer.. amiinnn....

*Untuk unnamed - Suprised bile tahu terlibat dalam kemalangan. Moga cepat sembuh dan tempuhi hari2 dengan ceriaaa....