Sunday, May 10, 2009

Breakfast Kat PD

Ahad, 10.05. 09 : Seperti kebiasaan setiap minggu hari ahad mesti gi Breakfast kat luar. Cuma hari ni luar biasa sket. Hubby aku bleh drive sampai ke Port Dickson semata-mata nak gi sarapan. luar biasa kan???... Hehehe... Tp tu ar.. x planning. Kalau tak leh la bermandi-manda dgn Zara. Dia pun nmpak excited nak gi laut tu...lari2 dah dia kat tepi air. Tp hubby aku kate "lain kali kite gi lagi yer... hari ni kite x bawak baju."


Sebab dah smpai sana ingat nak singgah rumah boss lama aku kat Spring Hill. Dah siap tifon dia dah. Dia pun dah ready kat umah nak kenalkan wife baru dia. Tp zara plak muntah2 dalam kereta... pening kot...so, terpaksa cancell dan kiteorang terus balik lepas tu... (ermm... sedihnyer...)


Pelampung untuk dijual... hehehe... Comey awek yg jual tu....


"...Abah, saya nak mandi..."

"...abah...saya nak ice-cream..."

Ok... ready to goo....