Thursday, May 21, 2009

Happy Bufday Ayah..

Selamat Ulangtahun Ayah...
Moga ayah sihat seperti sediakala.
Mak buat surprise bufday untuk ayah semalam. Mak jemput kawan2 ayah... Ayah kate mmg surprise... tak sangka kawan2, jiran2 ngan saudara terdekat datang. Makcik aku dari senawang pun datang bawak cakes... Urrmmm.. seronoknyer.. sayang x dapat balik. Bufday ayah tgh2 minggu. Kalau hujung minggu dapat sambut sama-sama.

Tapi balik hujung bulan ni nak buat sekali lagi.. special party version dari anak-anak dan cucu-cucu tersayang... tungguu...!!! Ayah pun kate, dia dah rindu sngat kat Nurse kecik. Nurse kecik pun tak berapa sihat sekarang ni. Batuk tak elok-elok lagi.
Happy Birthday ayah.... & Thanks Mak....

No comments:

Post a Comment