Tuesday, May 5, 2009

Lunch 4 Today


5.5.09 : Hari ni tak tahu nak kemana sebenarnye. Nak gi Warta & PKNS dah boring. So, Kak Saied kate jom la lepak kat Old Town. Dia rindu kat roti bakar dia. Xder nak citer apa la... aku, Kak Gee & Kak saied dok makan & melepak sambil memekak. Biasa lah... kalau dah sembang xder nye yang serius. Lagi pulak Kak Gee tu... ada jer idea dia... Layaaannn.....


Welcome to Old Town White Coffee, Bandar Baru Bangi

My Dish 4 today, Mee Kari... Isskkhh yer ker?? aku pun lupa nama dia...


Saje jer nak ambik gambar kat dalam ni..
errrmm... yummy yummy...

Tgh nak pilih menu...



Sempat gi Ariani lepas makan. Tapi tak larat tgok harga dia ooooo.... Pahtu konon2 masuk kat Mayfair. Waaa... Kak saied dah plan nak slim laa.... Abis la kak Gee... pahni ratu explorer kene rampas tahkta... hehhee....