Wednesday, May 6, 2009

Photocopy Demo

Invited by Oce' for Photocopy Machine Demo. Aku, Kak Ct, Kak Maz, Pn.Hasnah & En Wahab pun bertolak ke PJ pukul 10 pagi. Oce' invite semua campus. Tp UniKL Micet xdapat dtg atas sbb2 yg x dapat dielakkan. Yang ada UniKL MFI, UniKL BMI & City Campus.


Megantuk giler masa pagi tu. Kepala aku boleh pusing 360` masa taklimat tu. Adusss malunyer... dah la duduk depan. Tp ptg tu boss aku plak yang jangkit penyakit megantuk aku tu. Dia duduk sblh aku sambil nak terkeluar bijik mata menahan mata yang nak tetutp... hik hik hik.....

Ingatkan sekejap jerk... Rupanyer lepas lunch pun sambung lagi... Sampai office kol 4. Tp dah xder mood nak wat keje. Hehhe... ni yg update blog nih...



Reception area kat OCE'


The machine.. canggih betul... leh arr letak kat printroom...


ni pun New Machine gaks... senang Faizal wat keje nnti...

Bilik Pameran Oce'

bagus machine nih.. leh arr letak 4 bijik kat MFi.. hik hik hik

Ruang pameran untuk New Machine... Ingat leh berenag kat situ ker??? huhu

Iskhh.. apa lak Xerox?? aku test power Camera Hp aku sebenrnyer... Bleh Zoom jauh2 beb...


So, masa nak balik tu sempat la dok jeling2 kat tingkat bawah. Sbb Oce' 1 building dengan Universal Music. Kot la nmpak artis.. leh aku upload kat blog nih.. msti korang jeles... Tp hampa.. nmpak pak guard jer kat depan pintu tu... hihi... K la.. nak balik dah ni. My Hubby dah tunggu...

Daaa....