Monday, June 22, 2009

Back for Good


Sibuk dengan tugas harian membuatkan aku tak ingat nak update blog. Tapi untuk hilangkan stress sambil2 buat keje tu, aku layan facebook. Bukan tak banyak cerita, tp tak ada idea yang nak di curahkan. Tapi hari ni, bile Puteri Bongsu dah bagi reminder.. kene la touch up sket.. sbelum dia bagi Vacum.. tak pun sarang spider. Hahaha....

Ok, my schoolmate Shamsul @ Pengawas Jahat... (hahahha) planning for Re-Union High Scholl Segamat Batch 1997. Bestnye dapat jumpa kawan2 lama yang dah 10 tahun lebih x jumpa. Cadangan nyer early of August, tp ramai yang x nak sbb short notice. Lagipun masih x dapat nak gatherkan semua lagi. Yer lahkan semua dah ada commitment. So, di tunda sampai December tahun ni. Tempat pun masih lagi dalam Survey... Good job my frend, aku tolong ko part contact. Ko siapkan Invitation & Survey jer...

Minggu ni pun sibuk sngat. Kalau boleh nak settle kan keje yg bertimbun atas meja ni. Tak tahu kenapa skrg ni... macam x effective dan productive jerk nak gi keje mahupun buat keje. Nak kata malas, tak jugak...Tapi boleh tahan laa.. Uhukkk..

Tahniah to Kak Aida for Promotion, dan akan transfer ke UniKL Mestech on 1st July. Untuk Farewell kite2 ni (Geng2 Kutu2...hehehe...), kalau decide on Friday... I'm very2 sorry tak dapat join the party. Tapi kalau hari lain. Insyaallah... mmg nak join sangat... Cuma date tu (26th June), Mak mertua ada buat kenduri. Kan ke menantu kesayangan nih... kene la buat2 sibuk... Ahakss...


27hb ni.. nak ke Pahang.. for majlis pernikahan Adik Ipar @ Abom. So, Khamis dan Jumaat tu ambik cuti sbb ada kenduri & preparation saat2 akhir. Aku kan coordinator part Hantaran nih.. Hahaha...

Belows is gambar2 masa breakfast dgn Geng2 seKUTU @ Geng2 BLOGGER. Lynn arr.. kate aku pakai Hp baru... dia nak test Camera....Uiisshhhkk lom lagi laaa Lynn.. ti dapat duit kutu bulan ni aku TRANSFORM la Hp baru... huhuhu.... Tp list barang2 nak beli dah melebihi duit kutu yg aku dapat. Cemana tu???!! Hahha... Lu pk sendiri la...

Ibu hani & danishumaira.. cewahh cewahh...


tak puas hati tu... mtk snap sekali lagi.... hahahha

Putri Bungsu & Me! (sy dh update tau kak...!!)



Hahaha.. aku nyuruk blakang ko... biar nmpak kecik sket ar....



Exa & Ct Sue... (hambooii kak sue... golak yoo...!!)


Ok la... untuk semua kawan2.. Moga kite diberi kesihatan dan dijauhkan dari semua penyakit... Aminn..!!!

Bukan apa.. bnyak sngat penyakit sekarang nih.. ngeri plak haku... Nama plak pelik2 lak tu... Adessss......



*Zaidah Zass x sabar nak pakai Mask dah... hehehe.. Ti nolie carik yg sesuai...

*My Ex-roomate Fitriya.. Selamat Pulang dari Umrah & Egypt.. Bestnyer dah sampai sana....

5 comments:

  1. dah bape hari gambar baru nak letak dlm blog....bukan ke tu gambar minggu lepas? Nak kena rotan ni...

    ReplyDelete
  2. betul tu kak ani, oo noli pandai ko ek saja nk bg nmpak aku besar ek, anyway seronok

    ReplyDelete
  3. eh apsal muka akak tak de...akak nyorok bawah meja kot...hehehe

    ReplyDelete
  4. weiiii...
    sampai gmbr akak gan ko jew tak appear kt pc akak ni. ko saje ke kan..huhuhu

    ReplyDelete
  5. Hahha...Org Bz la Ibuhani... Jgn la rotan2...

    Danishumaira : Best nyuruk blakang ko... Berangin jer...hihihi

    Kak aida : Naper akak duduk bwh meja erk? hehhehe

    ReplyDelete