Friday, June 12, 2009

errmmm....Nak try2 jer..


Salammm....


Kak Is kate.. Jgn "Silent", dia suruh update. Takut bersawang cam blog dia.. Hahaha... Spider dah buat sarang berlingkar-lingkar dah.... Kak Ina pun kate, Jangan "Silent" lama-lama nanti bisu. Hehehe... Bukan apa.. Seronok dok diam2 nih... Leh la tgok gelagat2 org... Boleh tgok mana kawan.. mana lawan... huhu..... (layaaaaannnnnn....)


So, dari kebisuan tersebut.. ku update kan lah blog ku dgn kisah2 sepanjang kebisuan tu. Aku sibuk sket sebenarnyer.... Ada tempahan untuk gubahan hantaran. So, malam bile balik keje.. tu la keje aku... Bukan la cantik sngat. Tapi ada org percaya dgn kebolehan KERAS TANGAN yang aku ada.... aku pun x percaya boleh buat sebenarnyer..... Kat bawah ni hasil Keras tangan yg tgh aku buat skrg ni... Majlis nyer hujung bulan ni..







Ok laaa..... next entry aku letak lagi antara gubahan2 yg aku dah buat untuk tahun ni.... huhu....

Chow..

5 comments:

  1. wahhhhh teror ar..pasni klu ank pu3 nk kawin leh suruh ibuzara buatkan. wakaka

    lg elok ko update blog dr ko memedam perasaan. klu lyn org gila, kita pon sm gila. pedulikkkkan org k..kita kena slalu ceria. br x nmpk tuo sblum usia...

    ReplyDelete
  2. wah nnt anak2 lynn kawin bole la tempah ye, seronok tengok kawan cari side income, bagus2

    ReplyDelete
  3. act, akak masih kompius nie!! sorry la tertinggal cket dlm bab nie (al-maklum, blog pun dh nk bersawang.. huhu). ape yg silent² nie?? fenin arr.. tp klu betol la ape yg akak tgh pk nie, sng je.. klu betol 'dia' kawan kita, insyaAllah setelah 'dia' pergi, dia akan kembali mencari kita (klu kita pun kwn yg baek). sdg kn lidah lg tergigit (!_!). mgkin dia pergi utk kebaikan bersama?? redha kn je la.. huhu

    bab hantaran nie, awk mmg terer la n0lie!! superb!! leh arr tempah klu anak akak nk kawen nanti.. heheh.

    ReplyDelete
  4. Hahha... alhamdulilah.. Hasil keras tangan ni untuk menambah pendapatan...

    Kak Is, Kak Eah ngan Lin.. Kene tunai janji. Anak2 korang ti kene tempah gubahan hantaran kat nolie tau...!!

    ReplyDelete