Monday, June 1, 2009

Sabtu & Ahad

Gubahan yg berjaya aku siapkan malam tu..


Sabtu & Ahad lepas macam2 cerita. Boleh dikatekan aku mmg x lekat kat umah la... Sian kat Zara kene tinggal dgn ibu. Tp... sesekali Abah jaga apa salahnyer kan??...


Sabtu tu..kol 10 bertolak ke Ampang..(cehh bertolak konon.. cam jauh sangat jer...). Nak gi Ampang, kenduri kahwin kat umah pakcik aku. Kawan aku 1 ofis call my Hubby mtk tolong antar dia ke Cheras sbb Wife dia accident kat sana. Kite org pun mmg lalu sana pun... Nama kawan aku 1 ofis ni aku rahsiakan atas permintaan dia...(aku x cakap pun nama kau tau apis....hahaha).....



Kejadian kemalangan berlaku dekat dengan simpang nak masuk Tesco Cheras tu. Jalan Jammed masa tu... tu yang wife dia terlanggar keter depan tu. Aku lak cam wartawan dok ambik gambar kat tepi jalan tu.. hehe....



Ni la gambar2 masa kemalangan tu... Yg baju merah tu tuan punye kereta. Korang kenal kan?? dia kate kalau nak letak gambar dia tang perut tu tutup sket.. ahaks... (aku cover tau pis perut kau...)



Ptg tu pah balik kenduri, aku ngan adik-adik ipar ke Nilai nak carik barang2 hantaran Abom. Pukul 5.00 keluar umah terus ke Nilai, pahtu ke Putrajaya, Pahtu ke Warta. Sampai umah pukul 10.00 malam. Sian kat Zara... Tp xper.. dari dia ikut.. wat letih badan jer....



Semalam (Ahad) pun Zara kene tinggal sampai kol 10.00 malam. Aku dgn Abom gi carik barang-barang yg x cukup. Kene settle kan jugak dalam minggu ni. Takut x sempat. Sebab lepas ni every weekend packed... Bile dah ada barang ni.. malam2, bile Zara dah tido leh la buat sket2..

Jumaat tu plak Kak Huda datang bawak tudung. Dia kate tinggal 2 helai. Cantik plak yg kaler hitam tu. Tapi harga dia bleh tahan laa.... Aku pun dah xnak beli tudung mahal2 lagi. Konon nyer laa.. Last2 aku ambik jugak. Sebab dah berkenan.. dan selepas berebut dgn boss aku. Hehehe... Masa dalam kereta nak ke ampang sabtu lepas, dalam pada jalan2 jammed tu, aku sempat dok posse tudung baru. Nak bagi boss aku jeles. Hehehe... Jangan marah ehh Kak Maz... Saya dah pakai dahni..



So, ni la model tudung De'Zahra.. hehe...


Ok la.. ni la cerita aku untuk 2 hari lepas... Berjalan tak hengat. Anak pun aku tinggalkan... Sian kat zara. Tapi kalau bawak lagi kesian..... Biralah dia dok kat umah..... Weekend ni plak kene keje Sabtu & Ahad. Sebab Sukan Students. Aku macam biasa la. Committee Refreshment... Sian Kat Zara kene tinggal lagi.... UUwwaaa...


No comments:

Post a Comment