Wednesday, July 8, 2009

Finance & Admin Retreat at PD

Hahh.. akhirnye.. dapat gak aku luangkan masa nak update blog nih... apa citer yg best??!! mesti lah Admin & Finance Training sabtu & Ahad lepas... kesimpulan nya "Happening + Pening - Penat = Best giler lah.." Yang best nye.. walaupun jadual yg padat, tapi kami tak mensia-siakan masa yg terhad tu.. Semua di isi dengan aktiviti2 sihat. Hahahha.... Tp balik ramai yg tak sihat. Termasuk la aku. Semalam MC woo.... Bnyak lagi aksi2 yg best. Tp kat dalam camera En. Wahab. Mana tah dia tak email lagik. Yg kat bawah ni semua dari version camera aku & kak Saiedah Vouge... huhu.... Layyyyyaaaaannnn.....


hahh.. tgok tu.. sempat dorang berjoget lambak.. jeles tol aku dgn kak ani nih..... hamboi3x..


ffuuhhh.. kekonon Macho ar tu...


beratur beb nak amek makanan.. berdisiplin betul staff2 admin nih... (thumb up!)


hahha... breakfast with my sayang...


ni semua jejaka2 malang.. hahha...


ni plak.. putri2 jula juli bintang 7 turun bersiram... tp x cukup 7..


nyampah tol aku tgok gambor nih... cam mengada jer kan??? hahahahaa


aku suka tol gambar nih... macho kan???!! ahaks..


gambar kenangan sblm balik... tgok si apis dgn cik enal tu.. over tol..!! hahha


Tu.. seben aku ke tu??!!

Awek2 Cun melecun kat Administration & Services hahha...


ni dia.. all staff Administration & Services Unit.. Jarang dpt ambik gambar bersama.
"the best services in town.. "


Hokay lah... next entry nnti ada lagik posse2 maut masa training hari tu... tungguuu....!!!!!!!!!

1 comment: