Monday, August 31, 2009

Jeles..




:: Tajuk arinih J.E.L.E.S..!!! Kenapa???


:: Sbb x dapat Join Re-Union arituh... Dapat tgok gambar jerk.. uhhukksss....:(



:: Hajar pun bg tambah jeles ++ bile tunjuk gambar cup cakes edisi khas Re-union kat FB.. (hehehe)...



:: ok tu jerk....

Wednesday, August 26, 2009

Re-Union High School Segamat, Johor.


Countdown... Tinggal 2 hari lagi Majlis Berbuka Puasa High School Segamat 1997... Bestnya dapat jumpa kengkawan lama, pakwe lama....opppssss.......!!! yang dah 10 tahun x jumpa. Tapi.....


Arrrgghhh.... My Hubby lom bagi jawapan leh balik kampung ke tak, to join this party.... Sedey tauuu.....!!!!



Member2 plak syok kat FB bercerita for this party... Tapi, kalau tak dapat join this Majlis Berbuka Puasa..... The Gempax Re-Union on this December aku make sure aku mesti ada. Penat planning dengan Shamsul.. Tp aku yang x dapat join.. mana boleh... sedih sedih sedihhh.... Tapi harap2 bersempena bulan Ramahan yang mulia ni, Husband aku akan menggangukkan kepala tanda setuju nak balik kampung malam esok.... (ammiinnnn.....!!!! )


Tuesday, August 25, 2009

PA System Services

Ke tepi sikit... ada iklan nak lalu..!!!!!!!



"Get PA System Services, DJ & Karaoke for Wedding, Birthday Party, Ceremony, Sport day, Open House Hari Raya and any Occasion. Selangor, KL, N.9 ::
Pls Contact Amy 0126863094"




Special Price for this Hari Raya...



:: DJ Amy in da' House.....

huhuhu....



Monday, August 24, 2009

Cafe Kita


Korang mesti rindu kat CAFE KITA kan??!! hehehe... ngaku jer lah...... sbb hari2 aku nmpak korang makan kat bawah tu.

Tadi aku gi check preparation dorang for the first day of Ramadhan... Ok lah.. Banyak gak menu. Kalau korang cam malas nak masak leh arr gi Ricky-ricky martin kat bawak tu.. Macam2 ada....!!! Td kalau x silap, customer pertama yg ada kat bawah tu Ayuti dgn Kak Haminah. Big Clap untuk dorang... (ti dapat murtabak sorang sekeping..) hehehehe...

Untuk korang2 yang rindu kat Makcik Cashier ngan Macha Roti Canai, aku ada ambik gambar dorang untuk tatapan korang sepanjang bulan pose nih... (ahaksss....)... Jangan bawak balik lak gambar macha tu. Nanti Husband korang marah plak..!!!

ok arrr Layannnnn!!!!!

Friday, August 21, 2009

Salam Ramadhan

Teristimewa
buat semua Teman-teman tersayang...


Sempena tibanya bulan Ramadhan ini,

terlebih dahulu inginku memohon ampun dan maaf

jika ku ada berbuat kesilapan,
baik yang sengaja ataupun yang tidak di sengajakan,
dan jika ku ada menyakiti hati di antara kalian semua,
Jika ku ada terlanjur kata bila berbicara,
dan ku mohon halalkan makan & minumku,
juga ku mohon dihalalkan semuanya...
Aku juga telah memaafkan kalian semua dan telah menghalalkan segalanya...

Semoga kita dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk,
diberkati dan dirahmati Allah S.W.T,
AMINN....INSYAALLAH!!

:: teringat masa gi buka puasa dgn geng2 kampungchat & paling teringat Kobau yg tersalah org. hikhikhik....

:: slamat berpuasa utk areunavy, mengkarung, kobau, xboxx, mosquito, bayam merah, cicak... miss u all.. much..!!!


Thursday, August 13, 2009

TAG from Ibu Hani

Errrkkk.... terlupa plak ada keje sekolah yg ibu hani bagi minggu lepas. Sorry la terlambat erk cikgu.. Nih kite jawab arr nih...
~Nama ku~
:: Nurli Ezuanna Bt Aziz


~Nama Panggilan~

:: bnyak.. Tp ni arr di antaranya
- Felisa @ kat Kampung Chat (masa zaman remaja2 dok berchatting)
- Mas @ sedara mara jer panggil
- Ibu Zara @ kat blog
- Nurli Aziz @ kat Facebook
- Nolie @ semua org panggil..

~Tarikh Lahir~

:: 28 December 1980

~Tempat Lahir~

:: Muar, Johore Best..

~Status~

:: Berkahwin dengan org yang paling di cintai dan mempunyai seorang anak perempuan yg comel, cute & bijak... mmuahhhsss...

~Hobi aku~

:: Ntah! aku pun tak tahu apa hobi aku sebenarnya. Tp aku suka kumpul Handbag & Kasut.. walaupun dh bnyak jugak ar stock yg aku ada. Leh wat lelong.com....Tp sekarang dah mengurangkan sket aktiviti nih. Bnyak commitment.

:: selain tu, aku suka merayap dalam erti kata lain, window shopping, dan menghabiskan masa dengan suami dan anak tersayang.

~Makanan Kegemaran~

:: Oleh sbb darah Johorean dalam badan aku nih, of course la Asam Pedas, terutama yg mak aku masak.... yummmy yummyy

~Minuman Kegemaran~

:: Fresh Orange

~Cita-cita~

:: x tercapai lagik

~Pengalaman buruk~

:: Rumah kene masuk org 3 minggu lepas. Cincin perkahwinan yg walaupun x seberapa tp ada Sentimental Value tau! huhuhu.. sedihhh....

~Perkara yg di sukai~

:: Shopping baju anak aku, beli kasut & handbag... hehhehe

~Perkara yg x di sukai~

:: Kene monitor macam penjenayah!

~Adakah anda berpuas hati dengan apa yg ada sekarang?~

:: Alhamdulilah.... dan akan berusaha untuk menjadi lebih baik. Insyaallah..

~Harapanku~

:: Menjadi org yg di sayangi oleh semua org....

~Org yg di Tag~

:: xder kot.. sebab semua geng2 blog dah kene tag dgn ibuhani...

Tuesday, August 4, 2009

yea yea dah boleh bukak..

Tak tahu la kenapa.. sejak ptg semalam blog xleh bukak. Tp nih dh ok.... semua kawan2 ku di bawah sedang bergumbira... Selamat memblog kan diri...

Tapi.. Adesss... kene Tag plak dgn ibuhani...... errrrkkkkk..... nak cakap blog x bleh bukak laaa... huhuhu