Wednesday, August 26, 2009

Re-Union High School Segamat, Johor.


Countdown... Tinggal 2 hari lagi Majlis Berbuka Puasa High School Segamat 1997... Bestnya dapat jumpa kengkawan lama, pakwe lama....opppssss.......!!! yang dah 10 tahun x jumpa. Tapi.....


Arrrgghhh.... My Hubby lom bagi jawapan leh balik kampung ke tak, to join this party.... Sedey tauuu.....!!!!



Member2 plak syok kat FB bercerita for this party... Tapi, kalau tak dapat join this Majlis Berbuka Puasa..... The Gempax Re-Union on this December aku make sure aku mesti ada. Penat planning dengan Shamsul.. Tp aku yang x dapat join.. mana boleh... sedih sedih sedihhh.... Tapi harap2 bersempena bulan Ramahan yang mulia ni, Husband aku akan menggangukkan kepala tanda setuju nak balik kampung malam esok.... (ammiinnnn.....!!!! )


1 comment: