Wednesday, November 25, 2009

aaaduuuyaiii...

Aduuuyaiii.... lama betul x menjengah blog haku nih... mmg betul kata puteri bungsu.. segala binatang dari serangga sampai binatang buas dah melepak kat sini... hehehe.... atas tuntutan masa dan menghargai masa sebagai emas... mmg aku x de masa nak mengarang ayat2 cinta kat sini. masa yg ada tu pun aku luangkan kat FB...

tp kalau nak di rencanakan kisah dan peristiwa sejak hari terakhir aku update blog aritu.. mmg bleh jadik Novel.... cuma yg lepas biarlah ia berlalu. Bukak buku dan kisah yg baru.. dan berharap agar segala yg keruh dapat dijernihkan... segala yg kusut dapat dileraikan.. bersempena dgn Aidil Adha yg bakal tiba...

dok ber 'adoi' ni sebenarnye sakit kaki dan tangan dek x penah turun padang.. tibe2 tunjuk bakat terpendam... hehehe..... macam2 ragam. Tp happening n' enjoy. Beza sangat perangai antara kat office & atas padang... x sabar nak tunggu gambar2 panas kat padang tadik... walaupun aku bukan main sngat... tp dah nama pun reserved...hhuhhh alasan!!! hehehe....

utk Danishumaira ~ cayalah... anugerah kaki ayam dpt arinih..
utk Putri Bongsu ~ wlu pun x dpt beraksi.. tp dapt memeriahkan pasukan sorak.. hehehe...
Utk Exa ~ wlu asyik jatuh jer... (sbb licin beb..)... tp maintain tang muka ngan tudung ariani...hehee..
Utk k.Ea ~ TABIKKK... kapten... anak cucu tumpang lalu...!!!. Biru kalah jua... alahh... player pun amatur.. seb bek ada akak...

Utk Hajar STS ~ weii aku dah update blog ni haa.. edition raya haji.. ti raye tawon depan aku update lagi... hhuhuhu....

ngantuk arrr....