Tuesday, June 5, 2012

June Suda!

Assalamualaikum...

Kesibukan melanda dan hati yang gundah gulana tak kisah dah nak update blog... hari ni barulah berkesempatan... dan hati pon mula reda...

Tapi kenapa??? bukan ke apa yang terjadi adalah ketentuan darinya... apapon walau x sempat nak ucap, hati selalu dan sedia sayang selagi darah yang mengalir adalah dari waris yang sama.. Mungkin kini dia tahu mana yang fakta, mana yang Fake! Moga tenang dan berada di samping org2 yang beriman... al-fatihah! Namun hingga hari ni masih x percaya yg dia telah pergi.. masih terbayang tutur bicara & gelak tawanya.. Hingga hari ini masih tak dapat menitiskan airmata. bukan x sedih.. tapi masih lg x percaya yg dia telah pergi... jauh disana.. bertemu yg maha Esa.

Pada si pembawa cerita a.k.a si tukang karut. Moga cepat sedar, insaf sebelum terlambat. Apa yg berlaku jika masih lagi tak menyedarkan hati kau yg busuk lagi hitam tu sesungguhnya kau ibarat..... aku tak tahu apa nak ibaratkan dah ko nih...

Pada sipengikut setia si tukang karut pon, cepat sedar.. sblm situkang karut lagi jauh menambah cereka yg direka... jgn terikut mcam pantang joget si kuda belang... boleh naik syeah nnti... susah nak bawak berubat.. tukang karut tak kan henti dgn drama nye.. kerna dia mmg dah dijanjikan utk jd si karut smpai bile2...

No comments:

Post a Comment