Thursday, September 19, 2013

Pencuri by Mark Adam

#MixologyMusic Single Terbaru Mark Adam


Jangan tinggalkan auramu
Di sekelilingku
Ia membuat aku termimpi
Mimpikan kita

Jangan biarkan wangianmu
Mohon memahami
Ia melekat di hidung
Yang memenuhi
Di setiap sudut mindaku

Chorus:

Kan ku curi hatimu
Menyamun senyummu
Kan ku culik cintamu
Macam ku larikan lirikmu
Kau tak perasan aku sukamu
Dari dulu lagi
Kau simpan hatiku
Dari Darjah Satu
Darjah Satu

Jangan  senyum bila di depanku
Fokusku tergendala
Kau memaksa aku menutup mata
Tak sempat tutup telinga
Bila kau tertawa

Kan kukembalinya padamu nanti
Bila kita berjanji
Tuk sehidup semati

Chorus:

Kan ku curi hatimu
Menyamun senyummu
Kan ku culik cintamu
Macam ku larikan lirikmu
Kau tak perasan ku sukamu
Dari dulu lagi
Kau simpan hatiku
Dari Darjah Satu
Darjah Satu
Dari Darjah Satu
Aku suka kamu 

Copy lyric @ http://beatkitchenkl.blogspot.com/
TqvM..

270397 with Loves! Muchss..

Wednesday, September 18, 2013

Migrain

Hari ni kene MC gak.. mmg tak larat nk gi keje... cuba bangun mcm biasa 5.30pagi... tp kepala masih berdenyut2... Tibe semalam lepas maghrib sakit kat belakang kepala sampai ketengah2 kepala nih... pastu sblh kiri yg rasa kuat sangat sakitnya...

pagi ni mampu baring je bile hubby dah g keje.. tgh hari kang dia bwk ke klinik.. Sian kat anak2..pandai bwk diri tgok tv lepas aku dah buatkan sorang sebotol susu. Ibu sakit sangat  kepala ni sayang.. kakak x sekolah sbb tonsel.. mlm td muntah2 dia.. adik plak mmg xnak la pegi umah pengasuh kalau ibu dia kat rumah..

Ya allah, permudahkanlah aku. Sihatkan lah aku demi 2 anak2 ku yg amat aku sayang...

Tuesday, September 17, 2013

Penghapus Dosa-dosa Kecil


Cuti 3 hari sempena Hari Malaysia kami sekeluarga dilanda Demam... nih demam yg paling teruk untuk tahun nih.. Sabtu tu 1 hari aku mmg tak boleh bangun. My Boy Ammar plak ahad pagi tu, dan kakak isnin.. En. Husben yang bg virus.. Dia dah start dulu dari hari Rabu. 

Tapi Alhamdulilah, hari ni aku boleh keje. Ammar pon alhamdulilah nmpak sihat, cuma kakak aku cutikan mintak berehat kat rumah dengan nenek. Badan pon macam panas sikit, ditambah ditambah dengan lewat tidur ikut abah pegi ngeteh mlm tadi kat Pinggiran Putra, Putrajaya. Tah apa angin abah, kol 10.30mlm tetibe ajak kluar gi minum.. hadoiii... bebudak ni pon, dah abah ajak melompat2 la nk ikut....

~ ~ ~

Ya Allah, berilah kami sekeluarga kesihatan, dimurahkan rezeki, dan kehidupan kami sekeluarga sentiasa dalam keredhaanMu. Ameen!

Ammar start demam @3am.. Sampai ke 6am ibu tunggu
Ngeteh @ Desa Pinggiran, Purajaya 11pm..
 Ubat2 Ibu..

Monday, September 9, 2013

Durian Creepe for Mak Yong'S!

Hoho... ada mak Yong mengidam nak makan Durian Crepe puas2.. Dia kate yg beli x puas nk makan.. Boleh jer.. Asalkan mak yong sediakan durian nya... 

Mmg betul2 punye mngidam.. mlm2 kol 10 pon mak yong gi carik durian kat Bangi.. heheh... Org kadang2 panggil Bantal Durian.. Tapi ni tema khas untuk Mak Yong.. Jadilah Durian Creepe Size Tilam.. Makan la puas2 Mak Yong yerrr... hehehe...

Ada request lagi by adik2 ipar.. tp sediakan la inti nye yerr.. In Shaa Allah, kakak ipar buatkan!..

Selamat mengCreepe!!.. Hahaha

Sunday, September 8, 2013

Kembali berblogging..

Selamat pagi ahad olls...

Niat dihati hari ni nak kembali berblogging la... dan nk tmbah 1 ruang utk ^Nolie di dapur^.... Mood skrg nih tgh rajin kedapur la kononnye nih... Suka plak try2 memasak.. tp kadang2 frust bila anak2 yg tak suka makan... masak utk variety kan menu biar dorang suke makan... tp kakak kene paksa baru nak makan... hadoiiii...

Lama dah nak kembali berblogging dan mengurangkan aktvt kat fb. Sbb kat sini kita boleh tulis dlm ruang kite sendiri, tak perlu org Like, org comment pastu mengutuk kat blakang. Nih ruangan aku, ko suke ko baca.. tak suke ko blah! perghhh... pagi2 dah jd gengster kampung dusun..hihihi...

Ok, masa dah time nolie ke dapur, masak utk suami dan anak2... :))