Tuesday, September 17, 2013

Penghapus Dosa-dosa Kecil


Cuti 3 hari sempena Hari Malaysia kami sekeluarga dilanda Demam... nih demam yg paling teruk untuk tahun nih.. Sabtu tu 1 hari aku mmg tak boleh bangun. My Boy Ammar plak ahad pagi tu, dan kakak isnin.. En. Husben yang bg virus.. Dia dah start dulu dari hari Rabu. 

Tapi Alhamdulilah, hari ni aku boleh keje. Ammar pon alhamdulilah nmpak sihat, cuma kakak aku cutikan mintak berehat kat rumah dengan nenek. Badan pon macam panas sikit, ditambah ditambah dengan lewat tidur ikut abah pegi ngeteh mlm tadi kat Pinggiran Putra, Putrajaya. Tah apa angin abah, kol 10.30mlm tetibe ajak kluar gi minum.. hadoiii... bebudak ni pon, dah abah ajak melompat2 la nk ikut....

~ ~ ~

Ya Allah, berilah kami sekeluarga kesihatan, dimurahkan rezeki, dan kehidupan kami sekeluarga sentiasa dalam keredhaanMu. Ameen!

Ammar start demam @3am.. Sampai ke 6am ibu tunggu
Ngeteh @ Desa Pinggiran, Purajaya 11pm..
 Ubat2 Ibu..

No comments:

Post a Comment