Tuesday, June 2, 2015

Aku Tahu - Ungu

aku tahu, aku tahu, aku tahu aku salah
tuk memintamu tuk menungguku
aku tahu, aku tahu, aku tahu aku salah
ini egoku menggantungkanmu
ku mohon sabar sabar sebentar, beri aku waktu
tuk meninggalkan cinta lama yang masih bersamaku
bukan maksudku untuk mempermainkan dirimu
cobalah untuk mengerti keadaan ini
karena hanya kau yang bisa memahami semua ini
sedih dan air mata tak dapat lagi ku tahan
aku kan datang, aku kan datang ooh
tuk hapus air matamu dengan bahagia oooh
ku mohon sabar sabar sebentar, beri aku waktu (beri aku waktu)
tuk meninggalkan cinta lama yang masih bersamaku
bukan maksudku untuk mempermainkan dirimu
cobalah untuk mengerti keadaan ini (keadaan ini)
karena hanya kau yang bisa memahami semua ini
sedih dan air mata tak dapat lagi ku tahan
aku kan datang tuk hapus air matamu
uuoooh aku kan datang

Hacked!

Yesss... Berjaya Login..

Cam kene hacked je blog I nih... percubaan berkali2 baru bleh login. Baru ingat nak memblog semula.... Syyiiooh ssyyiioohh... jgn la ganggu blog kitew... Pi jauh2..



Hari ni 26 May 2015, dh dekat setengah tahun di 2015, baru aku berjaya login... bangga sungguh rasa hari ni...

Apa yg terkini??
Takde apa... Masih di sini.. Membesarkan badan supaya lagi sado... hahaha.. Sado ketaq2 takpe. Nih Sado lemak2... kihkihkih...

Masih lg dgn cara sendiri... Tak kacau org kot...!!! Kalau yg x suke tu, harap maaf!

Apa lagi.. apa lagi?? Sementara boleh login nih... hahaha...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan... Korang dah ganti puasa lom?? Iskh iskh iskh... Kitew pon nak marathon lagi 3 hari ni... hehehe...

Ok laa... If lepas ni x bleh nak login,  kite masih bleh keep in touch.. Fb, Whatapps... bla.. bla.. bla..



Jgn Lupe add kat fb 'gubah gubah'.... kite ada je kat situ..... Masih menggubah!....

Love ya!